Bruid in klassieke bruidsjapon met kant en parels

Eigenzinnig maar helemaal van jou!

Het feestje begint bij het uitzoeken van je bruidsjapon!
Weet je wat je wilt of misschien juist wel helemaal niet, samen met ons kom je er wel uit.

Wij werken volgens een uniek concept en creëren samen met de bruid haar eigen unieke droomjapon!

Naar aanleiding van onze uitgebreide collectie krijg je vaak al een goed beeld van de verschillende stijlen bruidsjaponnen die we hebben.
We gaan altijd uitgebreid passen met de bruid, je bent nooit aan tijd gebonden! Tijdens het passen voorzien wij je van deskundig advies. En heel belangrijk vinden wij dat je altijd in een privésfeer past waarbij er geen andere bruiden aanwezig zijn!
We hebben een ruim aanbod van exclusieve kanten, stoffen, applicaties, glitter en kantrandjes en ook dat wordt het hele jaar door weer aangevuld met nieuwe items. En hierdoor hebben wij ook het hele jaar door een nieuwe collectie! Aarzel niet en geef aan wat je wel of juist niet wilt. Dat is heel belangrijk. Als je dan uiteindelijk weet hoe je bruidsjapon eruit moet gaan zien gaan wij er mee aan de slag!

 

Wij staan voor

Een perfecte pasvorm

Vervolgens gaan we je maten nemen en maken we een toile (een proefpas).
We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken waarmee we kunnen zien of de japon goed past voordat we hem van de uitgekozen stoffen gaan maken, immers niemand is hetzelfde. Vervolgens kom je passen en spelden we nog het een en ander af en perfectioneren de belijningen en dan gaan we beginnen met het vervaardigen van jou droomjapon!

Dan gaan we jouw bruidsjapon maken.
Vervolgens kom je je droomjapon passen en zullen er nog enkele kleine aanpassingen gedaan moeten worden. En dan is je bruidsjapon helemaal klaar. Uiteraard hebben wij ook een prachtige collectie accessoires die je bruidsjapon completeren.

Bruid in rode bruidsoutfit
Bruid in kanten bruidsjurk industriële setting

Iedere bruid is maatwerk

Voor iedereen dezelfde aandacht

Bij ons is iedere japon maatwerk, immers niemand is hetzelfde. Of je nu een kleine maat hebt of een grotere maat, of misschien ben je wel heel klein of juist heel lang.
Het maatwerk is natuurlijk wel extra belangrijk als je niet in een standaard maat past. Dan is pasvorm extra belangrijk want jij weet als geen ander hoe moeilijk het is iets passends te vinden. En met onze ervaring weten wij dat ook.
Belangrijk is dat wij voor iedere bruid een nieuwe japon maken!

De japon moet je positieve punten benadrukken en je minder goede punten verdoezelen.
Uiteraard geldt dit voor de zwangere bruid in het bijzonder. Dan wil je juist je mooie buik laten zien! Wij maken voor iedere bruid iets passends op maat!

Ben je geen bruid? Geen probleem? Wij verzorgen ook gelegenheidskleding voor bruidsmoeders en maatkostuums voor heren.

Ons atelier is goed bereikbaar vanaf onder andere Enschede en Apeldoorn.
Bekijk ons <fotoalbum voor de vele bruiden die wij al gekleed hebben. Met bovendien een review van de bruid zelf!

Maatwerk

Onze werkwijze

U

Zoek jouw droomjurk

We gaan altijd uitgebreid passen met de bruid. Bij ons pas je altijd in een privépaskamer en ben je nooit aan tijd gebonden!

Proefpas of toile

We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken.
R

De laatste hand

Vervolgens kom je weer passen en met nog wat kleine aanpassingen is jouw droomjapon klaar!

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!