Materialen

Heren maatkostuums

Stoffen & kleuren

Wol, blend, shiny of mat

Als eerste gaan we kijken naar het materiaal en de kleur voor je kostuum. Ontzettend veel keus maar wij kijken samen met jou naar je wensen en naar welke kleur jou het beste staat. Bovendien als jouw toekomstige bruid haar japon bij ons heeft gekocht kunnen we je kostuum helemaal perfect matchen zonder dat jij weet wat zij draagt natuurlijk.

Snit

Geen detail onbesproken

Als je dat hebt uitgezocht gaan we kijken naar de snit van je kostuum. Welke revers, sluiting, zakken, splitten en allerlei andere details wil je in/aan je kostuum.

Vestjes & plastron

Belangrijk detail

We hebben een uitgebreide collectie vestjes voor onder jouw maatkostuum zodat je een geheel eigen touch geeft aan je kostuum. Het vestje kan ook van dezelfde stof als het kostuum maar een heel mooi bruidegomvestje van een andere print maakt je outfit heel persoonlijk!
En helemaal af is je kostuum met een plastron of een stropdas in dezelfde kleur/dessin als het vestje.

Personaliseren

Helemaal je eigen touch!

Tenslot heb je nog de mogelijkheid om je kostuum geheel te personaliseren met je eigen initialen, trouwdatum, naam geborduurd aan de binnenkant van je jasje en/of op de manchet van je shirt!

Tot in detail…

De kleine dingen die er toe doen

Ook andere bruiloftsgasten worden niet vergeten. Allemaal een stropdas in dezelfde kleur, dat is toch helemaal te gek! Ook dat kunnen wij maken. Bekijk al onze accessoires voor mannen.

Mannenaccessoires

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!