Gelegenheidskleding

Voor iedereen wat moois
Feestkleding blauw

Ook voor U

Ook voor bruidsmoeders bent U bij ons aan het juiste adres. U wilt er natuurlijk ook stralend en uniek uitzien op de dag dat uw (schoon) dochter of zoon gaat trouwen. Of misschien heeft U zelf wel een jubileum of gaat U op latere leeftijd (nog een keer) trouwen.
Onze ervaring is dat er dan vaak geen traditionele japon meer komt maar wel iets anders feestelijks en daarvoor bent U bij ons ook aan het juiste adres!

Bespreekt U met ons uw wensen en wij maken het. We hebben een ruime collectie om te passen en aan de hand daarvan maken we ook voor U eerst een proefmodel (indien nodig) en daarna maken we het echte model. Ook voor U geldt dat we een ruime keuze aan exclusieve stoffen en kanten hebben waaruit U kunt kiezen. En ook nog in heel veel kleuren. Geef aan wat U wilt of mischien heeft U wel iets wat U graag wilt dragen en zoekt U daar nog wat bij. Ook voor alleen een paar mooie schoenen, bijpassende stola of prachtige sieraden bent U van harte welkom.

Informeer naar de mogelijkheden bij ons!

Gelegenheidskleding

Voor ieder moment iets unieks

Waar je altijd al van droomde

Ben je de (schoon)zus, of vriendin van de bruid. Ook voor jullie zijn er allerlei mogelijkheden binnen onze collectie. Vraag ernaar en we maken ook voor jou iets unieks. En wat is er mooier dan iets feestelijks wat je ook daarna nog weer goed kunt dragen.

Breng ook gerust iets mee wat je (nog) een keer wilt dragen en wie weet kunnen wij deze set weer helemaal up to date maken. Wellicht alleen een paar mooie schoenen, sieraden of een mooie stola.

Zo wordt ook voor jou elk feest uniek met bewonderende blikken.

Feestkleding roze/rood

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!