Bruidsmode Oldenzaal

Bruidsmode Hengelo

Ben je op zoek naar jouw droomjurk voor de grote dag? Voor de mooiste bruidsmode van Oldenzaal en omstreken brengt u een bezoek aan 2ImpressU. Hier ben je aan het juiste adres voor een ruime collectie gloednieuwe trouwjurken van diverse merken. Wil je jouw droomjurk helemaal naar wens op maat laten maken? Dat kan ook. Kijk voor alle mogelijkheden van bruidsmode in Oldenzaal op de website van 2ImpressU.

Waarom kiezen voor bruidsmode uit Oldenzaal?

Wanneer je graag jouw droomjurk wilt vinden voor de trouwerij, dan kun je voor de mooiste bruidsmode uit Oldenzaal terecht bij 2ImpressU. Hier vind je niet alleen de mooiste bruidsjurken van diverse merken, in deze bruidsmodezaak wordt jouw trouwjurk ook helemaal op maat gemaakt. Daarnaast geniet je bij het uitzoeken van jouw droomjurk bij 2ImpressU van nog veel meer voordelen. Anja en Nicolette helpen je in deze bruidswinkel met jouw zoektocht naar een trouwjurk. Zij maken met passie, liefde en ruim 25 jaar ervaring in het vak de mooiste bruidsmode van Oldenzaal en omstreken en daarom kunnen ze aan iedereen de beste service verlenen. Je krijgt in de bruidsmodezaak van 2ImpressU volledige aandacht, want je reserveert de bruidswinkel helemaal voor jezelf. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden of ervaringen van anderen? Lees op The Perfect Wedding de recensies van onze klanten.

Trouwjurk Hengelo
Bruidsjurk Hengelo

Maatwerk bruidsmode uit Oldenzaal

Heb je een kleine maat, een grote maat, ben je zwanger of heb je een moeilijke lengte voor het vinden van een geschikte bruidsjurk? Dat is bij 2ImpressU geen probleem. De bruidsmode uit Oldenzaal wordt geheel op maat gemaakt. Doordat de trouwjurken op maat worden gemaakt kunnen de positieve punten van jouw lichaam door de jurk benadrukt worden en de plekken van jouw lichaam waar je minder trots op bent worden gemaskeerd. Zo kunnen wij voor iedere bruid een droomjurk op maat maken.

Maatwerk

Onze werkwijze

U

Zoek jouw droomjurk

We gaan altijd uitgebreid passen met de bruid. Niets is te gek en je bent nooit aan tijd gebonden!

Proefpas of toile

We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken.

R

De laatste hand

Vervolgens kom je weer passen en met eventueel nog wat kleine aanpassingen en jou droomjapon is klaar!

Bruidswinkel Hengelo

Een trouwjurk uitzoeken bij 2ImpressU?

Ben je op zoek naar een buitengewone of unieke trouwjurk voor de mooiste dag van jouw leven? Bezoek dan onze bruidswinkel voor bruidsmode voor jouw bruiloft in Oldenzaal. Hier vind je gloednieuwe en sale bruidsjurken van veel verschillende merken. Graag jouw positieve punten van jouw lichaam benadrukken en punten waar je minder trots op bent maskeren? Jouw droomjurk wordt helemaal op maat gemaakt, waardoor alles naar wens zal zijn. Neem daarom meteen contact met ons op! Vul ons formulier in, bel naar 0547-363400 of breng een bezoek aan onze bruidswinkel. De mooiste bruidsmode vindt u bij 2ImpressU in de buurt van Oldenzaal.

Ook zijn wij goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Almelo, Deventer, Hengelo en Enschede.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!