Accessoires

Bruidsmode

Schoenen

Hoge hak of toch maar gemakkelijk

Mooie schoenen zijn een must onder jouw japon. Hakken zijn altijd super vrouwelijk en elegant. Maar belangrijk is dat je er goed op moet kunnen lopen. En wat dacht je van heuse bruidssneakers! Helemaal hip, super comfortabel en geweldig om na je bruiloft ook nog te dragen! We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan schoenen. In ivoor en kleur zodat ze perfect bij je japon passen. Er is zelfs de mogelijkheid om je schoenen in te laten verven in de kleur van je japon. (Dit kan ook zelfs nog na je bruiloft zodat je je bruidsschoenen nog weer kunt dragen!)
Kijk op www.elsacolouredshoes.com voor een uitgebreide collectie.

Bovendien als je de japon eenmaal uitgezocht hebt krijg je van alle stoffen die we gaan gebruiken een staaltje mee zodat je die kunt matchen bij andere dingen die je nog moet regelen.

Haaraccessoires

Shiny Bride!

De juiste haaraccessoires completeren je japon!
Ze ondersteunen je japon maar overheersen niet.
We hebben prachtige tiara’s, haardiademen en sluiers.

Sluiers maken we ook zelf van de mooiste tulle, en als je japon ook tulle bevat dan gebruiken we dezelfde tulle.
Een dubbele sluier of misschien een héle lange sluier, een kleine sluier. Kortom alles is mogelijk.
Hetzelfde geldt voor eventuele kantapplicaties en kantrand langs de sluier.

Lingerie

Onzichtbaar maar zó belangrijk onder de japon

Goede lingerie is de basis voor een perfecte pasvorm van je bruidsjapon. Goede lingerie laat je positieve punten goed uitkomen en verdoezelt je minder goede punten. Door de juiste lingerie zit je japon als gegoten.

Wij hebben een ruim aanbod van speciale bruidslingerie. Voor elke soort japon hebben wij passend ondergoed. Van strapless bh’s tot een bustier en bijpassende slips!
Ook een goede panty of kousen mogen niet ontbreken onder je bruidsjapon en wat dacht je
van een kouseband?

Something old, something new, something borrowed, something blue

Een petticoat…..
Heb je een hele wijde japon of een smallere of misschien wel een fishtale. Voor elke japon een passende petticoat. Beter gezegd: een goede petticoat zorgt ervoor dat de japon nog beter uit komt. Wij adviseren je graag over de juiste maat en wijdte.

Want goede lingerie moet mooi zijn maar vooral ook goed zitten op jouw mooiste dag!
Kijk op www.poirier.nl voor de mooiste lingerie, petticoats en sluiers.

Sieraden

Je mag gezien worden

Ga je voor uitbundig en extravagant, of juist stijlvol en elegant. Parels, goud of zilver, het kan allemaal. Gekleurde stenen perfect passend bij je (gekleurde) japon. Collier, armband en oorbellen. Dat kunnen we allemaal perfect matchen als de japon klaar is en het beeld (bijna) compleet is. De juiste sieraden bij de juiste japon.

Misschien heb je ook nog wel sieraden uit de familie en dat is natuurlijk ook wel heel erg bijzonder.

Ook hebben wij verschillende tiara’s en prachtige haarkammen en spelden die het kapsel compleet maken of juist de sluier een extra accent geven.

Kijk voor de mooiste sieraden eens op: www.abrazi.com

De collectie van Abrazi heeft onze japonnen compleet gemaakt! Bovendien kunnen heel veel sieraden in verschillende kleuren parels uitgevoerd worden en ook de grootte van parels is aan te passen!

Tot in detail…

De kleine dingen die er toe doen

Veel van onze japonnen zijn al met (kleine) accessoires verrijkt, en we zijn goed in staat om er daarnaast nog een leuk accessoire van te maken voor in je haar bijvoorbeeld. Of wat dacht je van een leuk ringkussentje. Ook voor de (bruids)kinderen geeft dit vele mogelijkheden.
We kunnen items en stoffen uit jouw japon gebruiken voor een passend kinderjurkje. Ook leuke feestslingers voor aan de auto zijn een gewild item.

Een prachtig boeket mag ook niet ontbreken, met misschien wel een touch van je japon erin verwerkt! Kortom naast alle voorgenoemde dingen is het ook mogelijk om nog zeer persoonlijke accenten toe te voegen aan je japon of aan je trouwdag. Bespreek het met ons!

Ook voor mannen

De mannen onder ons worden ook niet vergeten. Een stropdas van de stof van de bruidsjapon is toch helemaal fantastisch! En bovendien maakt dat het plaatje helemaal compleet. Ook dat maken wij. Bekijk al onze accessoires voor mannen.

Mannenaccessoires

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!