Bruidsmode Enschede

Bruidsmode Enschede

Ben je op zoek naar buitengewone bruidsmode in Enschede en omstreken? 2impressu ontwerpt unieke bruidsjurken.

Nog even en je loopt naar het altaar. Om je in de echt te verbinden met jouw geliefde. Iedereen kijkt je na. Bewondert je. Nog weken in hun herinnering. Wat een prachtige bruid!

Ben je op zoek naar een bruidsmode om nooit te vergeten?

Op slechts een half uur rijden vanaf Enschede staan de specialisten van 2impressu voor je klaar! Sta jij binnenkort in de mooiste trouwjurk van de regio Enschede te schitteren?

Maatwerk bruidsmode nabij Enschede

Vind je het lastig om een mooie bruidsmode nabij Enschede te vinden? Bijvoorbeeld omdat je geen standaard maat hebt? Of omdat je op zoek bent naar bruidsmode die niemand anders draagt? Dan is maatwerk waarschijnlijk iets voor jou!

Benadruk de positieve punten van jouw lichaam.

Verdoezel de plekken waar je minder trots op bent. Bij 2impressu maken wij voor iedere bruid iets passends op maat!

Gekleurde bruidsmode nabij Enschede

Voor veel bruiden staat de kleur van de trouwjurk buiten kijf: die moet traditioneel wit zijn. Gekleurde bruidsmode is echter al een poosje bezig aan een opmars. Steeds meer aanstaande bruiden zijn benieuwd naar ons assortiment gekleurde trouwjurken. Van lichtroze tot felrood en van opvallende kleurencombinaties tot diverse grijstinten: bij 2impressu kun je terecht voor een uiteenlopend aanbod van gekleurde bruidsjurken. En heb je een ivoorjapon gezien die je graag in een andere kleur zou willen dragen? Geen probleem! Wij leveren ook gekleurde trouwjurken op maat.

Trouwjurk Enschede
Bruidsjurk Enschede

Een zwangere bruid

Sta je op het punt om te trouwen én ben je zwanger? Dan komt er nogal wat op je af. Maar wees gerust.

Die zwangerschapsglow zal je op jouw grote dag prachtig staan.

En wat die jurk betreft? Die regelen wij. Onze specialisten helpen je bij het kiezen van de perfecte trouwjurk in ons atelier nabij Enschede. Denk bijvoorbeeld aan een Empire-model, stretch of een A-lijn. En dat laatste doorpas moment? Die plannen wij een week tot een paar dagen voor de bruiloft. Zo weet je zeker dat jouw bruidsjurk perfect zal zitten.

Een trouwjurk van 2impressu

Ga je binnenkort trouwen en ben jij op zoek naar de mooiste trouwjurk van Enschede en omstreken? Bij 2impressu vind je gegarandeerd wat je zoekt! Of je nu zwanger bent of op zoek bent naar iets unieks.

Onze specialisten maken al ruim 25 jaar droomjapons werkelijkheid.

Daarnaast vinden wij persoonlijke aandacht erg belangrijk. Daarom plannen wij nooit twee afspraken tegelijk voor het passen van bruidsmode in ons atelier nabij Enschede. En zijn de gasten van jouw trouwerij op zoek naar gelegenheidskleding? Wij bieden ook jurken voor bruidsmoeders en maatkostuums voor heren aan. Wij zijn ze graag tot dienst!

Maatwerk bruidsmode Enschede
Maatwerk

Onze werkwijze

U

Zoek jouw droomjurk

We gaan altijd uitgebreid passen met de bruid. Niets is te gek en je bent nooit aan tijd gebonden!

Proefpas of toile

We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken.

R

De laatste hand

Vervolgens kom je weer passen en met eventueel nog wat kleine aanpassingen en jou droomjapon is klaar!

Bruidsmodewinkel Enschede

Vind jouw trouwjurk nabij Enschede!

Ben jij op zoek naar een unieke bruidsjurk in Enschede? Met ruim 25 jaar ervaring wordt jouw droomjapon bij 2impressu gegarandeerd werkelijkheid. Neem daarom meteen contact met ons op! Vul ons formulier in, bel naar 0547-363400 of bezoek ons atelier nabij Enschede (Prinses Irenestraat in Markelo).

Ook vanuit HengeloApeldoorn en Deventer zijn wij heel goed te bereiken.

Kom eens langs in onze prachtige winkel!