Bruidsmode Apeldoorn

Er bestaat geen tweede
Bruidsmode Apeldoorn

Nieuwsgierig stap je verschillende winkels voor bruidsmode in de buurt van Apeldoorn binnen. Met de fiets naar het centrum. Met de auto over de A1. Je stopt pas met zoeken wanneer je die ideale trouwjurk hebt gevonden. En terecht! Daarom helpen wij jou bij 2impressu graag verder.

Wij werken volgens een uniek concept en creëren samen met de bruid haar eigen unieke droomjapon!

Van bruidsjaponnen en accessoires tot andere gelegenheidskleding. Bij ons wordt écht alles op maat gemaakt. Zo wordt succes verzekerd!

Levertijden van bruidsmode nabij Apeldoorn

De zoektocht naar de perfect jurk start vaak tussen de vijf en negen maanden. Dit biedt jou namelijk de mogelijkheid om goed om je heen te kijken. Op zoek naar de beste bruidsmode rondom Apeldoorn. Zelf raden wij aan om zes maanden voor jouw trouwerij bij ons langs te komen. Lukt dat niet? Dan is dat ook geen probleem.

Wij kunnen zelfs binnen twee weken nog de perfecte jurk voor je regelen.

Dit kan omdat wij alles in onze eigen atelier vervaardigen.

Trouwjurk Apeldoorn
Bruidsjurk Apeldoorn

Altijd voor je paraat voor bruidsmode nabij Apeldoorn

Vandaag is de dag. Samen hebben wij een bijzondere reis doorgemaakt. Van de eerste pasafspraak tot het ophalen van jouw bruidsjurk op maat.

Anja en Nicolette hebben je bij elke stap zien groeien tot een prachtige bruid.

En die reis is nog niet voorbij. Want onze service reikt verder dan het afleveren van jouw trouwjurk. Ook tijdens jouw grote dag in Apeldoorn staan wij met onze bruidsmode voor je klaar. Want er kan altijd wat gebeuren. En is dat het geval? Dan staan weet je ons altijd te bereiken!

Een bruidsjurk op maat van 2 impressu

Geen enkele bruid is hetzelfde. Daarom vinden wij bij 2impressu dat iedereen dezelfde aandacht verdient.

Met ruim 25 jaar ervaring in het vak maken wij voor jou de mooiste japon.

Geheel op maat gemaakt. Of je nu maat 36 past, zwanger bent of geniet van een maatje meer. Bij ons sta jij sowieso in de allermooiste bruidsmode voor het altaar in Apeldoorn. Maak jouw outfit compleet en bekijk tijdens het passen direct onze accessoires! Ook voor de gasten staat 2 Impress U graag klaar. Bij ons vind je namelijk ook jurken voor bruidsmoeders en maatkostuums voor de heren. 

Maatwerk bruidsmode Apeldoorn
Maatwerk

Onze werkwijze

U

Zoek jouw droomjurk

We gaan altijd uitgebreid passen met de bruid. Niets is te gek en je bent nooit aan tijd gebonden!

Proefpas of toile

We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken.

R

De laatste hand

Vervolgens kom je weer passen en met eventueel nog wat kleine aanpassingen en jou droomjapon is klaar!

Trouwjurk op maat Apeldoorn

Gekleurde bruidsmode nabij Apeldoorn

Ben je op zoek naar een gekleurde trouwjurk? Ook dan ben je bij 2impressu aan het juiste adres. Want naast onze uitgebreide collectie traditioneel witte trouwjurken, hebben we ook een brede keuze als het gaat om gekleurde bruidsmode. Daarmee spelen we in op de vraag naar gekleurde bruidsjurken, die de laatste jaren zichtbaar toeneemt. Van pastelroze en mintgroen voor in de zomer tot diverse in het oog springende kleurencombinaties. Ook onze gekleurde bruidsmode wordt vanzelfsprekend voor je op maat gemaakt.

Vind jouw bruidsmode nabij Apeldoorn!

Dagen. Weken. Maanden. Zo lang heb je op deze bijzondere datum gewacht.

En dan is het bijna zover: jullie gaan trouwen!

Natuurlijk gaat dat gebeuren in de allermooiste trouwjurk op maat! Wil je bij ons nabij Apeldoorn bruidsmode passen? Neem dan contact met ons op. Dat kan door ons formulier in te vullen. Of te bellen naar 0547-363400. Draag jij binnenkort onze bruidsmode in Apeldoorn?

Ook vanuit HengeloEnschede en Deventer zijn wij heel makkelijk te bereiken.

Kom eens langs in onze prachtige winkel!