Accessoires

Gelegenheidskleding

Schoenen

Voor iedereen een passende schoen

Hakken zijn altijd super vrouwelijk en elegant. Maar belangrijk is dat U er goed op moet kunnen lopen. We hebben een zeer gevarieerd aanbod aan schoenen met zowel een hoge hak als lagere hakken. Alle ivoor satijnen schoenen kunnen ingekleurd worden in iedere gewenste kleur passend bij Uw ensemble. Hieronder een korte presentatie hiervan.
Kijk op www.elsacolouredshoes.com voor een uitgebreide collectie schoenen.

Bovendien als U uw ensemble eenmaal heeft uitgezocht krijgt U van alle stoffen die we gaan gebruiken een staaltje mee zodat U die kunt matchen bij andere dingen die U nog moet regelen.

Sieraden

Sieraden maken de vrouw

De juiste sieraden completeren je ensemble!
Ze ondersteunen je ensemble maar overheersen niet.
We hebben prachtige colliers, armbanden en oorbellen. Van strass tot parels, parels in bijpassende kleuren en grootte zodat ze perfect bij U en bij Uw outfit passen.
Kijkt U eens op www.abrazi.com

Clutches

Onmisbaar op deze belangrijke dag

Want U wilt natuurlijk wel alles bij de hand hebben op deze bijzondere dag. Bij veel schoenen hebben wij perfect bijpassende clutches van hetzelfde materiaal

Alle satijnen clutches kunnen net als de schoenen bijpassend ingekleurd worden!
www.elsacolouredshoes.com

Lingerie

Onzichtbaar (onder)goed

Goede lingerie is essentieel voor onder Uw ensemble. Want met de juiste lingerie draagt U Uw outfit met alle comfort en zit deze de hele dag als gegoten. Wij hebben verschillende mogelijkheden voor ieder figuur.

Tot in detail…

Wij zorgen voor de perfecte match met Uw man

De mannen onder ons worden ook niet vergeten. Een stropdas van de stof van Uw ensemble is toch helemaal fantastisch! Bovendien maakt dat het plaatje helemaal compleet. Ook dat maken wij. Bekijk al onze accessoires voor mannen.

Mannenaccessoires

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!