Bruidsmode Almelo

Bruidsmode Hengelo

Je zat er al zo lang op te wachten en nu uiteindelijk heeft jouw partner je ten huwelijk gevraagd. Je sprong dan ook een gat in de lucht en hebt keihard JAAA! gezegd. Super leuk, jullie gaan nu echt trouwen. Nu ben je natuurlijk op zoek naar bruidsmode in de buurt van Almelo. Op 25 minuten afstand vind je 2ImpressU, een bruidsmodezaak met meer dan 25 jaar ervaring. Aan de Grotestraat 2 tref je een bruidswinkel aan met een ruime collectie van prachtige trouwjurken van verschillende en kwalitatieve merken. Ga jij stralen in onze bruidsmode op de mooiste dag van jouw leven in Almelo?

Gekleurde bruidsmode en maatwerk

Zie je jezelf graag trouwen in een gekleurde trouwjurk in Almelo? Dat kunnen wij ons heel goed voorstellen. Door de jaren heen krijgen wij deze vraag steeds vaker en daarom hebben wij ook een mooi assortiment gekleurde bruidsjurken voor jou in onze bruidswinkel. Kom je een kijkje nemen? Mocht je jouw bruidsjurk hebben gevonden en wil je iets aanpassen? Dat is bij onze bruidswinkel nabij Almelo geen enkel probleem. Wij kunnen elke trouwjurk naar wens aanpassen. Als u bijvoorbeeld zwanger bent of erg lang bent, kan het moeilijk zijn om de perfecte jurk te vinden. Maar wij verzekeren jou dat wij jouw droomjurk kunnen vinden en/of realiseren.

Trouwjurk Hengelo
Bruidsjurk Hengelo

Bezoek 2ImpressU nabij Almelo voor bruidsmode

Breng een bezoek aan onze bruidswinkel nabij Almelo voor de mooiste bruidsmode die perfect bij jou past. Het bezoek zal het zeker waard zijn, want wij hebben…

  • …de mooiste bruidsmode in de buurt van Almelo.
  • …gloednieuwe én sale trouwjurken van verschillende merken.
  • … meer dan 25 jaar ervaring in het vak.
  • …een bruidswinkel speciaal voor jou alleen.
  • …eindeloze mogelijkheden wat betreft confectie
  • …trouwjurk met een gemiddelde prijs tussen de €1200,- en €2000,-
  • …ook jurken voor een kleiner budget in onze outlet

Wil je weten hoe andere onze dienstverlening ervaren? Bekijk dan onze reviews op The Perfect Wedding!

Maatwerk

Onze werkwijze

U

Zoek jouw droomjurk

We gaan altijd uitgebreid passen met de bruid. Niets is te gek en je bent nooit aan tijd gebonden!

Proefpas of toile

We staan voor een perfecte pasvorm en dan is het noodzakelijk eerst een proefmodel te maken.

R

De laatste hand

Vervolgens kom je weer passen en met eventueel nog wat kleine aanpassingen en jou droomjapon is klaar!

Bruidswinkel Hengelo

Jouw trouwjurk vind je bij 2ImpressU

Of je nu op zoek bent naar een witte trouwjurk of gekleurde trouwjurk? Of je wilt iets speciaals? Bij onze bruidsmodezaak in de buurt van Almelo kunnen we je met alle jouw wensen helpen. We maken jouw droomjurk helemaal op maat gemaakt, zodat je niets anders dan kunt stralen op de mooiste dag van jouw leven. Direct een afspraak maken? Maak gelijk een afspraak via onze website. Wil je eerst meer informatie? Dan kun je altijd met ons bellen via 0547-363400. We beantwoorden graag al jouw vragen omtrent de mooiste bruidsmode voor jouw trouwerij in Almelo.

Ook zijn wij goed bereikbaar vanuit Apeldoorn, Deventer, Hengelo, Oldenzaal en Enschede.

Op deze pagina vind je antwoorden op veelgestelde vragen omtrent trouwen, bruidsmode en alles wat met de mooiste dag van je leven te maken heeft. Staat het antwoord op je vraag er niet tussen? Neem dan gerust contact met ons op! Je kunt ons bellen via 0547-363400 of een email sturen naar info@2impressu.nl.

Kom eens langs in onze prachtige bruidswinkel!