Hoe vaak moet ik een trouwjurk passen?

Meerdere malen passen

Het vinden van die ene perfecte trouwjurk is al een behoorlijke klus, maar vervolgens moet de jurk nog op maat gemaakt worden. Bij 2ImpressU leveren we namelijk uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat je bij ons langskomt en onze jurken op voorraad als inspiratie kunt gebruiken. Je geeft zo nauwkeurig mogelijk aan hoe jouw droomjurk eruit moet komen te zien, zodat wij de jurk voor je op maat kunnen maken.

In principe kom je bij ons drie keer langs om te passen. De eerste keer dat je de jurk past zit je nog in de oriƫnterende fase en kun je naar hartenlust onze proefmodellen passen. Wanneer je je keuze hebt doorgegeven kom je nog eens langs voor een proefpas, om een perfecte pasvorm te kunnen garanderen. Hierna wordt jouw trouwjurk op maat gemaakt en kom je nog een derde keer passen, voor de laatste kleine aanpassingen. Uiteindelijk neem je de jurk mee naar huis en pas je de jurk een kleine maand voor de grote dag een laatste keer thuis. Mocht er dan nog iets moeten worden aangepast, dan heeft de coupeuse daar nog voldoende tijd voor.

Al met al pas je een bruidsjurk doorgaans dus vier keer voordat de trouwdag aanbreekt. Maar je kunt de jurk thuis natuurlijk ook regelmatig even aantrekken, om te kijken in hoeverre hij nog goed zit. Bij de laatste keer afpassen kun je het best degene meenemen die je op je trouwdag ook helpt met aankleden.